Tarieven particulier:
Tarief voor particulieren is 73,- euro per keer (50 minuten). 
Wil je een langere sessie? Dat kan in overleg.
Ben je student? Vraag dan naar het speciale studententarief.

Tarieven bedrijven:
Tarieven voor bedrijven (bijv. coaching traject) en andere zaken kunnen worden opgevraagd via info@atnoord.nl of door te bellen met: 06 – 195 30 610

Wanneer er sprake is van een re-integratie traject via werkgever of verzekeraar kan op verzoek een offerte worden opgemaakt voor betreffende partijen. Het kan zinvol zijn, navraag te doen bij de werkgever of sponsor voor een bijdrage in de kosten. Indien gewenst zal een offerte worden verstuurd.

Het kan, indien van toepassing, raadzaam zijn eens na te vragen of een persoonlijk budget (meestal opgebouwd via werkgever) of een ‘persoonsgebonden budget’ kan worden aangesproken.

Wil je iemand Alexander Techniek aanbieden? Dat kan, je kunt contact met mij opnemen voor een waardebon.

Alexander Techniek wordt soms door zorgverzekeraars vergoed. Dit is echter afhankelijk per verzekeringsmaatschappij en het afgesloten pakket. De zorgverzekeraar is hiervoor het juiste aanspreekpunt.

DVD / VIDEO ANALYSE
Het is mogelijk een DVD / VIDEO analyse te laten maken van een specifieke activiteit zoals: sport en bewegen, musiceren en werk gerelateerde zaken als computeren en  tillen.

Afspraak annuleren?
Wanneer je verhinderd bent, graag minimaal 24 uur van te voren afbellen anders wordt de afspraak in rekening worden gebracht, vanwege de gereserveerde tijd.